Aylık arşivler: Ocak 2013

Karaoğlan İzlenimlerim

karaoglan

Son zamanlardan sinema dünyasıyla yakından ilgilenmem benim için en büyük sosyal etkinliklerden biri oluyordu. Karaoğlan filmi bence şimdiye kadar çekilen en iyi Türk aksiyon filmidir. Filmde birçok eksik olduğu konusunda hem fikirim ama ağır eleştirileri haketmediğini düşünüyorum. Filmde tanıdık ünlü bir aktör yok ama aksiyon sahneleri çok iyi. Senaryo biraz daha abartılı yapılabilirdi. Prenses rolünü üstlenen kızımızı beğenmedim. Fetih 1453 kadar bence iyi filmdi. Türkler artık sinema sektöründe bu kadar güzel film yapabiliyor. Bence bunu herkesin taktir etmesi gerekiyor. Bundan sonra eski tarihi filmleri hollywood standartlarında izleyeceğiz. Osmanlı ve Selçuklu ondan önce Göktürkler dönemi bizim tarihimizden binlerce film çıkabilecek potansiyelde. Fetih 1453 ve Karaoğlan bence Türk sinema dünyasında çığır açması gerekir. Bunuda millet olarak desteklemeliyiz. Buradan filmin fragmanını seyredebilirsiniz.

Tırnak Bakım Oyunları

tirnakbakimi
Gündemin en önemli bazende en fazla yoğun olduğu zamanlarında tırnak bakım oyunları beni buluyor. İnternet dünyasında en fazla oynanan oyunların başında geliyor. Sağlık olan birçok çocuk hayatı anlamak için oyunlara merak duyar. Bu iç güdüsel bir olaydır. Bu zamanlarda onlara temizlik gibi hassaslık isteyen konularda eğitimi vermek için bazen oyunlardan yardım isteriz. Bu en güzel ve eğlenceli öğretme metodudur.
Her zaman sizlere çocuk eğitimi hakkında seveceğiniz farklı fikirleri verenler olacaktır. Ama oyun ile eğitimi bir birleri ile harmanlarsak gerçek anlamda güzel bir eğitimi vereceğimiz kesinlik kazanacaktır.